Puteri hidayah Azman

thanks cuz sudi membaca blog saya . harap awak follow saya punye blog okay? masih ^^v

Tuesday, 15 May 2012

sedih

asalamualaikum . .  kepada kawan2 . kalau baca blog aku  , time kasih yaw . 

hari ni aku sedih gile . sebab , xde org nak jadi partner aku . tadi happy sebab boleh join mix doble tapi xde partner cmne nak masuk kalau cm tu ? keyh sedih gila ah n k nangis aku. kaka aku gan bf die . bf die nama zunaidi . hmm ? aku xde pun :( biarlah dieorg je menang x_x aku hari ni lansung tade mud .. klu aku ade mud , aku update lagy yah ? kbye. asalamualaikum .

No comments: