Puteri hidayah Azman

thanks cuz sudi membaca blog saya . harap awak follow saya punye blog okay? masih ^^v

Tuesday, 15 May 2012

sedih

asalamualaikum . .  kepada kawan2 . kalau baca blog aku  , time kasih yaw . 

hari ni aku sedih gile . sebab , xde org nak jadi partner aku . tadi happy sebab boleh join mix doble tapi xde partner cmne nak masuk kalau cm tu ? keyh sedih gila ah n k nangis aku. kaka aku gan bf die . bf die nama zunaidi . hmm ? aku xde pun :( biarlah dieorg je menang x_x aku hari ni lansung tade mud .. klu aku ade mud , aku update lagy yah ? kbye. asalamualaikum .

Wednesday, 18 April 2012

heyy asalamualaikum sume :)

 nak cakap sikit :

1 ) tolong hormat , orang tua. dari kita :)

2 ) bahasa , biar sopan jgn kasar *paham2kanlah :)

budi bahasa budaya kita ^_^ peace! 

watlekk :)

tu jelah sebab xtau apa nak update k ? k bye :p